چرا اسباب بازی های آموزشی برای رشد کودک مهم هستند؟

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
در جواب اینکه آیا و یا چرا اسباب بازی های آموزشی برای رشد کودک مهم هستند , با توجه به دلایل مختلفی می توان این موضوع را ثابت کرد.تحقیقات نشان می دهد که یادگیری از طریق انواع بازی های آموزشی , فکری و… بخش مهمی از رشد کودک به شمار می رود.
توجه داشته باشیم که حصول اطمینان از اینکه کودک شما زمان بازی کافی دارد، یک مزیت بزرگ برای خانواده ها محسوب می شود تا به فرزندانشان اجازه دهند انرژی اضافی خود را به این طریق آزاد کنند.
کودکان از طریق بازی گوناگون، حتی در دوران نوزادی نیز شروع به کشف محیط اطراف خود می کنند. حتی در اوایل رشد کودک ، ذهن او فقط با نگاه کردن به محیط خود و در نظر گرفتن اشیاء و محیط اطراف خود گسترش می یابد.
چرا اسباب بازی های آموزشی برای رشد کودک مهم هستند؟
استفاده از اسباببازیهای آموزشی در انواع مختلف آنها میتواند به کودکان کمک کند تا مهارتهای مختلفی را که در زندگی خود به آن نیاز دارند، بیاموزند.علاوه بر این اسباببازیهای آموزشی میتوانند به توسعه مهارتهای مختلف حل مسئله کمک کنند اینمهارت ها میتوانند شامل : حل مسائل ریاضی , هندسی و…باشند و هم چنین در مورد حل تعارض و نحوه کار علت و معلولی را نیزمهارت هایی کسب کنند.
این بازی ها به کودکان در مورد اشتراک گذاری اطلاعات و مفاهیم آموزش کمک می کند و در نهایت می تواند به رشد مهارت های حرکتی ظریف و درشت آنها نیز کمک شایانی کند و خلاقیت و تخیل آنها را در وجودشان پرورش دهد.
اسباب بازی های آموزشی از چه سنی به کمک کودکان می آیند؟
کودکان می توانند تقریبا از 3 ماهگی از اسباب بازی های آموزشی با توجه به نوع مناسب برای آنها از آنها بهره مند شوند. در ادامه ایده های مناسبی برای اسباب بازی های آموزشی بر اساس محدوده سنی و توضیحی و هم چنین در مورد مزایای آنها آورده ایم.
1-12 ماهگی:
در محدوده سنی ذکر شده ، بیشتر بازی حسی به تحریک حواس کودکان شما کمک خواهند کرد. همانطور که کودکان شما به رشد خود ادامه می دهد , می تواند منجر به هماهنگی دست و چشم او را نیز توسعه دهد.
در این بازه سنی خانواده ها می توانند شروع به معرفی انواع اسباب بازی هایی کنند که تعامل بیشتری را به آنها تشویق کند. در این هنگام حین اینکه کودک شما فعال تر می شود، پیشنهاد می شود اسباب بازی های حل مسئله را کم کم به او معرفی کنید. این روش به کودکان کمک میکنند تا با تعارضها کنار بیایند و با علت و معلولی از قبیل: «اگر این کار را انجام دهم، آن اتفاق میافتد» آشنا شوند.
زمانی که کودکان بتوانند پس از آزمون و خطا و راهنمایی شما بفهمند که یک اسباب بازی چگونه کار می کند، اعتماد به نفس خود را افزایش خواهند داد.
چند نمونه از اسباب بازی های عالی برای این سن عبارتند از:
جغجغه چوبی
اشیائی که آرام بخش هستند
اسباب بازی های کوچک قابل حمل با نور و صدا
اسباب بازی های آویزان
12 تا 24 ماهگی:
وقتی فرزند شما به سن 1 سالگی و یا بیشتر می رسند، بسیار پر تحرک هستند. معرفی اسباببازیهای مناسب به آنها به آموزش تعادل و هماهنگی کمک بسیاری خواهد کرد و حس کنجکاوی آنها را دو چندان خواهد کرد.
در این سن همانطور که کودکان شما شروع به یادگیری راه رفتن می کنند، می توانید اعداد یادگیری را با شمارش گام های او به او , آنها را در ذهنش بگنجانید.انتخاب اسباب بازی مناسب به او کمک می کند تا با اصطلاحات و معنی بیشتر آشنا شود حتی اگر در این سن کاملاً متوجه نشود.
اسباببازیهای آموزشی عالی برای معرفی در این سنین هستند که به رشد مهارتهای شناخت او کمک میکنند. به عنوان مثال، اگر یک مجموعه اشیاء از حیوانات دارید یا ساختنی هایی برای آنها دارید ، او علاوه بر تکرا در ساختن آنها , تمرین می کند که هر حیوان چه رفتارهایی با نوع دیگر و…دارد.یا با آشنا کردن آنها با نام رنگ ها و اشکال به رشد زبان کمک موثری می شود.
1 تا 2 سالگی
در این سن کودکان به نقاط عطف جدیدی می رسند.در حقیقت گامی در جهت رشد افکار موضوعی و…را با توجه به انتخاب اسباب: بازی مناسب کشف خواهند کرد.
به عنوان مثال
کتاب های موضوعی می توانند گزینه خوبی برای این سن باشند.همانطور که فرزندان شما کمی بزرگتر و فعال تر می شوند، می توانید با معرفی اسباب بازی های فیزیکی بیشتری آنها را به سمت پیشرفت ترویج دهید. هنگامی که به آنها نشان میدهید چگونه از اسباببازیهایی مانند دوچرخه و یا مواردی از این قبیل استفاده کنند، همیشه احساس موفقیت خواهند کرد.
نکته:
توجه داشته باشید که مطمئن شوید که آنها از ایمنی مانند استفاده از کلاه ایمنی آگاه و برخوردار هستند و در فرآیند استفاده از اسباببازی از آنها استفاده میکنند، بنابراین آنها بدانند که اگردو چرخه خود را سوار می شوند، باید کلاه خود را نیز به سر داشته باشند.
هم چنین این سن زمان بسیار خوبی برای معرفی اسباب بازی هایی است که شامل ساختن مهارت های شناختی می باشند. اسباببازیهای که میتوانند به کودکان در تمرین نوشتن و یا داستان پردازی کمک کنند و مهارتهای حرکتی دست و چشم ها و …را بیاموزند.
بازیها و کتابها همچنین میتوانند به کودک شما کمک کنند تا مهارتهای سواد را در آینده و در سر کلاس هایشان به خوبی توسعه دهند. این نوع اسباب بازی ها نسخه ای بصری از آنچه می شنود را نشان می دهند(قوه خیال)
سنین بالاتر:
گنجاندن بازی پیشرفته با توجه به سن او در روز کودک شما می تواند هم سرگرم کننده و هم برای رشد او مفید باشد. این نکنه مهم است که فرزندان شما چه اسباب بازی هایی را دوست دارند که به یادگیری و رشد او کمک کنند.پس در انتخاب نوع اسباب بازی باید دقت های لازم را داشته باشید.
در سنین بالاتر از 4 یا 5 سالگی کودکان مهارت های لازم را از قبل کسب کرده اند و می توانند از این تجربیات خود در بازی های بزرگ تر ها نیز استفاده کنند.آنها را در بازی های خود همراه سازید و به او در شناخت انواع راهکارها و معاملات و…کمک کنید.
خرید اسباب بازی
برای صرفه جویی در هزینه های روزانه خود ، در زمینه انتخاب گسترده ای از اسباب بازیها ، بازی ها و وسایل سرگرمی ، از فروشگاه آنلاین معاملات ما دیدن کنید ، فروشگاه بازاتو جایی که می توانید اسباب بازی ها و بازی ها را از کودک پیش دبستانی گرفته تا بزرگسالان با قیمت مناسب تهیه کنید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]